Välkommen till en riktig konstvandring!

UPPLEV KONSTEN OCH NATUREN
under en skön promenad mellan sjöarna Sävelången och Mjörn! Årets upplaga av Norsesundsgrupppens konstvandring pågår under helgerna 7-8 och 14-15 september kl. 12–17 och utgår från Magasinet vid Norsesunds Station.
Besök Konsthallen Norsesund Karosseri, de öppna ateljéerna, Åkes Såg och andra konstplatser. Det finns även flera kaféer och en skaparverkstad för barn. Norsesundsgruppens konstnärer och gäster visar bl a måleri, grafik, skulptur, keramik, glas, fotografi, performance och land art. Årets mest långväga gäst är Malulu Vita, konstnär och musiker från Tanzania.

FÅGELKONST
Den spännande utomhusinstallationen FågelKonstProjektet bjuder på ett 30-tal konstverk på temat fåglar. Du möter dem, i alla möjliga former och konstnärliga tolkningar, längs promenadvägen mellan de olika utställningsplatserna. Du kan också delta i fototävlingen ”Bästa fågelkonstbilden”.

TA TÅGET DIREKT TILL NORSESUND
Det är enkelt att komma till Norsesund med Alingsåspendeln från Göteborg och Alingsås. För den som kommer med bil finns det en ny pendelparkeringen vid Norsesunds station.
Restaurang Stationen serverar sin traditionella Konstsoppa.

VI SES!