Norsesundsgruppen + Kulturgruppen = Norsesundsgruppen Konst&Kultur

En ny mötesplats för alla med anknytning till Norsesund!

Norsesundsgruppen har under många år samlat lokala konstnärer och satt Norsesund  kartan genom konstvandringar och andra evenemang.

Nu ombildas föreningen i samband med att den vilande Kulturgruppen återuppväcks. Tillsammans blir de båda en ny mötesplats i Norsesund och föreningen blir ett paraply för olika intresseområden och aktiviteter inom konst och kultur.
En konstnärsgrupp har redan en given plats i föreningen. Likaså en grupp som kommer bjuda  spännande föreläsningar. Flera projekt är redan startade. Vi kommer t.ex. att ha en konstutställning, ”Next Generation” och 2 kulturkvällar i Karosseriet i maj.

Vad är DU intresserad av
Kanske Norsesunds historia och framtid?
Eller 
något helt annat?

Kom med – du är välkommen!

Medlemsavgift 200 krår. Halva priset för övriga familjemedlemmar  bosatta  samma adress. Vill du veta mer eller teckna medlemskap ring eller skriv till Catharina Hall telefon 0706860914 eller catharina.hall@vgregion.se

Norsesundsgruppen Konst&Kulturs styrelse för 2016: Leon Lewandowski, Agneta Segerfelt, Barbro KanskiCatharina Hall, Eva de Fine Licht och Ann-Ci Lifmark