Missa inte att vara med i SAGOLIKT!

SAGOLIKT är årets öppna konstprojekt och en del av Norsesundsgruppens Konst & Kulturfestival 23 augusti – 1 september.  Några av Norsesundsgruppens konstnärer har redan skapat den första installationen. Konstverket finns att beskåda i Sommarsalongen i Alingsås Konsthall och installationens titel är Vad är väl en bal på slottet – ur askan reser sig den som inte fick vara med. En fantastisk konstnärlig tolkning av en gammal saga med aktuellt budskap till Alingsås kommun.


I konstprojektet utomhus finns det plats för alla, oberoende av ålder eller konstnärlig bakgrund. ”Sagolikt” betyder bland annat fantastiskt, otroligt, enastående, fabulöst, underbart, romantiskt eller trolskt. Det kan handla om en saga, en dröm, ett stycke poesi, eller ett vackert ting. Din tolkning kan vara verklighetstrogen, drömlik eller mer symbolisk. Det är fritt att välja material och gestaltningsteknik.


Ta gärna kontakt med oss om du vill testa idéer eller har några praktiska frågor!

Anmäl dig senast 15 juni till: kontakt@norsesundsgruppen.se eller leon@norsesundsgruppen.se. Mer information kommer!