Gör en FÅGELSKRÄMMA!

Inbjudan till årets öppna konstprojekt 2021

Konstprojekt öppet för alla!
Det öppna konstprojektet utomhus är ett signum för konstvandringen i Norsesund. Årets tema är ”FÅGELSKRÄMMA”. Projektet är öppet för alla som vill vara med och skapa. Erfarna konstnärer, konstvandrare, Norsesundsbor, individuellt eller i grupp, barn och vuxna – alla konstintresserade är välkomna att deltaga! 

Öppna ditt kreativa sinne 
Låt fantasin flöda! Skulptera, måla, bygg av de material du har till hands – eller kanske av sådant du hittar i skogen. Låt dig inspireras av naturen, berättelser, filmer, drömmar… Våga tänka stort och annorlunda! Det är fritt att tolka temat. Du kan skapa konstverk som är verklighetstrogna, drömlika eller helt abstrakta. 

Vad är det som skrämmer fåglar idag? Vilka andra blir skrämda? Kan fåglar skrämmas? 

Ditt konstverk kommer att placeras i naturen längs promenadvägarna mellan de öppna ateljéerna och andra kulturscener.

Anmäl dig redan nu 
Norsesundsgruppens Konst & Kulturfestival äger rum helgerna den 28 och 29 augusti, samt den 4 och 5 september 2021. Senast den 11 juli vill vi ha din anmälan – skicka den redan nu så får du en säker plats i projektet och vi håller dig uppdaterad med mer information. Anmälningar och frågor skickas till leon@norsesundsgruppen.se eller ring 0703 10 44 44.