SAGOLIKT – årets öppna konstprojekt i Norsesund

Välkomna att delta i det öppna konstprojektet utomhus! Årets tema är ”Sagolikt”.
I konstprojektet utomhus finns det plats för alla, oberoende av ålder eller konstnärlig bakgrund. ”Sagolikt” betyder bl.a. fantastiskt, otroligt, enastående, fabulöst, underbart, romantiskt eller trolskt. Det kan handla om en saga, en dröm, ett stycke poesi, eller ett vackert ting. Din tolkning kan vara verklighetstrogen, drömlik eller mer symbolisk.
Det är fritt att välja material och gestaltningsteknik. Och kom ihåg – tänk STORT! Naturen bjuder på storslagen scenografi. Använd gärna naturmaterial som finns på plats. Ditt konstverk bör tåla sensommarens växlande väder.
Bilden visar en installation från ett tidigare år av Karin Flodhammar.

Anmäl dig senast 15 juni till: kontakt@norsesundsgruppen.se eller leon@norsesundsgruppen.se

Festivalen kommer även att omfatta konstvandring mellan konstateljéerna samt Konstkafé och musikprogram i magasin NORSESUND.